lördag 31 mars 2012

bättre tider

Äntligen känner jag att jag kan börja skriva i bloggen igen!

Efter veckor av förkylningar samt ryggskott problematik, har jag äntligen börjat komma tillbaka igen och tränar nu på en hel del. Det känns otroligt skönt att vara på väg tillbaka till en ok form.
Det är nu tredje veckan med långpass och även om det inte kändes så bra just idag så känns det bra att ha börjat med långpass igen efter några veckor utan dem.
Med lite styrketräning, spinning och yoga som alternativträning tror jag att jag förhoppningsvis slipper få svåra skador.
Efter all otur de senaste månaderna har jag lärt mig att lyssna på min kropp bättre, jag känner mig ibland lite mesig som inte vågar ta ut mig, som kanske inte springer tillräckligt mycket i veckan, eller så. Men jag tror jag gör rätt, min ambition är i alla fall att inte få någon mer belastningsskada fram till Stockholm Marathon.
Min svaghet i det hela (när det gäller att ta det lugnt ibland och lyssna på kroppen) är att jag vill så mycket, vill ligga på topp, vill träna mer för att få ut mer, men det är inte alltid den rätta vägen att gå…